Maciej Melecki
Bibliografia

Książki poetyckie:

Te sprawy (1995)
Niebezpiecznie blisko (1996)
Zimni ogrodnicy (1999)
Przypadki i odmiany (2001)
Bermudzkie historie (2005)
Zawsze wszędzie indziej - wybór wierszy 1995-2005 (2008)
Przester (2009)
Szereg zerwań (2011)
Pola toku (2013)

Arkusze poetyckie:

Zachodzenie za siebie (1993)
Dalsze zajścia (1998)
Panoramix (2001)
Opuszczone strony (2008)

Maciej Melecki
fot.


Bermudzkie historie
Maciej Melecki, Zawsze wszędzie indziej (Wybór wierszy 1995-2005), wyd. Portret, Olsztyn, 2008
Maciej Melecki, Przester, wyd. WBPiCK, Poznań, 2009
Pola toku (WBPiCAK, Poznań, 2013






Hosted by Onyx Sp. z o. o. Copyright © 2007 - 2017  Fundacja Literatury w Internecie